• Home
 • Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Alle boekingen bij ons worden bevestigd onder voorbehoud van aanvaarding van de onderstaande fairtrade overeenkomst. NoordCyprus.com wordt geëxploiteerd door GoNorthCyprus Travel Ltd met ATOL-nummer 10693. Adres: 23 Ecevit Avenue, Kyrenia (Girne), Noord Cyprus Tel: +90 533 864 2751 [prp_TermsParaph1#2] [prp_TermsParaph1#3]

1 Reserveringen

Uw reservering is pas bevestigd als u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen.

2 Betalingen

 • Wij accepteren betalingen per kaart en per bankoverschrijving. Tenzij anders vermeld, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Het bedrag staat op uw creditcard onder de naam "North Cyprus Travel".

3 ATOL Financiële Beschermingsdekking

Wanneer u een ATOL beschermde vlucht of vlucht inclusief vakantie van ons koopt, ontvangt u een ATOL Certificaat. Hierin staat wat financieel beschermd is, waar u informatie kunt krijgen over wat dit voor u betekent en met wie u contact kunt opnemen als het misgaat. Wij, of de leveranciers die op uw ATOL-certificaat staan vermeld, leveren u de diensten die op het ATOL-certificaat staan vermeld (of een geschikt alternatief). In sommige gevallen, waar noch wij, noch de leverancier in staat zijn om dit te doen om redenen van insolventie, kan een alternatieve ATOL-houder u voorzien van de diensten die u heeft gekocht of een geschikt alternatief. U gaat ermee akkoord dat in die omstandigheden de alternatieve ATOL-houder deze verplichtingen zal nakomen en u gaat ermee akkoord dat u alle uitstaande bedragen die u onder uw contract aan die alternatieve ATOL-houder moet betalen, zult betalen. U gaat er echter ook mee akkoord dat het in sommige gevallen niet mogelijk zal zijn om een alternatieve ATOL-houder aan te wijzen, in welk geval u het recht heeft om een vordering in te stellen onder de ATOL-regeling (of uw creditcardmaatschappij indien van toepassing). Indien wij, of de op uw ATOL-certificaat geïdentificeerde leveranciers, niet in staat zijn om de genoemde diensten (of een geschikt alternatief, via een alternatieve ATOL-houder of anderszins) te leveren om redenen van insolventie, kunnen de Trustees van de Air Travel Trust een betaling aan u doen (of een voordeel aan u toekennen) onder de ATOL-regeling. U gaat ermee akkoord dat u in ruil voor een dergelijke betaling of uitkering alle vorderingen die u hebt of zou kunnen hebben als gevolg van of met betrekking tot het niet verlenen van de diensten, met inbegrip van een vordering op ons, het reisbureau (of uw creditcardmaatschappij indien van toepassing), absoluut aan die Trustees overdraagt. U gaat er ook mee akkoord dat dergelijke vorderingen opnieuw kunnen worden toegewezen aan een andere instantie, indien die andere instantie bedragen heeft betaald die u heeft geclaimd in het kader van de ATOL-regeling. Let erop dat de ATOL-bescherming niet van toepassing is op de volgende vakantiediensten: Boekingen van alleen accommodatie, alleen autohuur en alleen transfer boekingen.

4 Hotel Check In- en Check Out-tijden

Tenzij anders vermeld, is de inchecktijd voor alle hotels 14:00 uur en de uitchecktijd voor alle hotels 12:00 uur. Als u voor de inchecktijd aankomt of na de uitchecktijd vertrekt, bent u volledig verantwoordelijk voor eventuele extra kosten die het hotel maakt.

5 Airporttransfers

U bent verantwoordelijk voor het informeren van ons over vluchtvertragingen. Hoewel de taxichauffeur waarschijnlijk op u zal wachten, kunnen wij niet garanderen dat zij dit zullen doen. In het geval dat uw vlucht vertraagd is en we niet vooraf op de hoogte zijn gebracht, en de taxichauffeur de luchthaven verlaat, kunnen we uw luchthaventransferkosten niet terugbetalen omdat we de taxichauffeur moeten betalen.

6 Aanpassingen/wijzigingen aan een boeking door u (de klant)

 • We zullen ons best doen om eventuele wijzigingen te accommoderen, maar kunnen dit niet garanderen, omdat dit afhankelijk kan zijn van de beschikbaarheid.
 • Bij eventuele wijzigingen nadat uw boeking is bevestigd, wordt £20 administratiekosten in rekening gebracht, per boeking.

7 Annulering door u, de klant

Annulering van uw boeking kan op elk moment worden gedaan, maar moet schriftelijk gebeuren door de persoon die het boekingsformulier heeft ingevuld. De annuleringskosten zijn afhankelijk van het tijdstip waarop uw schriftelijke kennisgeving is ontvangen en worden als volgt in rekening gebracht:

Pakketreizen

De onderdelen van de pakketreis worden volgens het volgende schema terugbetaald:

Hotelreserveringen

Dagen voor check-in

 • Meer dan 30 dagen
 • 30 tot 01 dagen

Refund bedrag

 • 70% wordt terugbetaald
 • Geen terugbetaling wordt gegeven

Vluchten

Omdat we de luchtvaartmaatschappijen ten tijde van de boeking moeten betalen, kan er geen terugbetaling worden gegeven bij annuleringen van vluchten.

Airport transfers

Dagen voor transfer

 • Meer dan 5 dagen
 • 5 tot 1 dagen

Refund bedrag

 • 100% wordt terugbetaald
 • Geen terugbetaling wordt gegeven

8 Annulering of wijziging door ons (het bedrijf)

Wij behouden ons het recht voor om uw hotelreservering te annuleren, indien wij ten onrechte door de hoteleigenaar op de hoogte worden gesteld van het feit dat er beschikbaarheid is en later worden geïnformeerd dat er geen beschikbaarheid is. Wij zullen geen vergoeding geven voor eventuele annuleringen door ons en het volledige bedrag zal op op creditcard rekening worden teruggestort.

9 Force majeure

In the event of force majeure cases where extraordinary events beyond of control happen, such as a war, strike, riot, crime or an epidemic, we reserve the right to apply a reasonable administration fee before processing a refund.

10 Kwartaalse e-mailnieuwsbrieven

 • Wij sturen u onze driemaandelijkse nieuwsbrief, waarvan u zich eenvoudig kunt afmelden door te klikken op de link "Afmelden" onderaan de nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt nooit gedeeld met of verkocht aan een ander bedrijf.
 • Wenst u onze eerste nieuwsbrief nooit te ontvangen, gelieve dit dan te noteren in het commentaargedeelte van het reserveringsformulier.

11 Prijsgarantie

Wij kunnen onze prijzen alleen garanderen voor houders van een Nederlands paspoort.

12 Jurisdictie

Dit contract is onderworpen aan en moet worden geïnterpreteerd door de rechtbanken van de Turkse Republiek Noord Cyprus.

Hotels in Noord Cyprus