Contact

Bel of email ons gerust. We helpen u graag verder...

Bel ons

Tel: +90 539 105 9999

Kantooruren (NL tijd)

Monday - Saturday: 7am - 4pm

Adres

GoNorthCyprus Travel Ltd.
Pacific Tourism Centre
23 Ecevit Ave.
Kyrenia (Girne)
North Cyprus
via Mersin 10 TURKEY

Go North Cyprus team NoordCyprus.com Team

U boekt veilig bij ons

Wij zijn in het bezit van Air Travel Organisers Licence (ATOL) nummer 10693 en volledig gebonden aan de Civil Aviation Authority (CAA) zodat alle vluchten en vlieg-inclusieve vakanties op deze website financieel worden beschermd door de ATOL-regeling.

Met onze 20 jaar ervaring in de Noord Cypriotische toeristische markt garanderen wij de beste vakantieprijzen zonder verborgen kosten, met een vriendelijke en toegewijde service.

Wat onze reizigers over ons zeggen

Dear Sue Hynes, thank you for your once again ‘Speedy Gonzalez’ reply to my questions.Am going to enter your name in The Chase quiz show-you’d beat all the other contestants hands...

Yvonne Bartropp, UK, May 2020

Thank you for your prompt response during these unprecedented times and keeping us informed about the refund...

Ruby Partidge, UK, Mar 2020

I'm just writing you to tell you that my parents had a very nice holiday, they enjoyed every second of it and every thing was excellent, the hotel was very clean and the food was perfect, also the...

Mr & Mrs Zahra, UK, Feb 2020

NoordCyprus.com Team

Izzet Zorlu

Izzet ZorluManaging Director

Sue Hynes

Sue HynesReservations Manager

Antony Houssein

Antony HousseinB2B Operations Manager

Ahmet Burukan

Ahmet BurukanIT

Ayse Berkcan

Ayse BerkcanCar Hire

Rose Ceylanli

Rose CeylanliCar Hire

Vural Vurur

Vural VururTransfers Manager

Osman Cin

Osman CinAccountant

Over NoordCyprus.com

NoordCyprus.com is het eerste bedrijf dat consumenten alles biedt wat ze nodig hebben voor het onderzoeken, plannen en kopen van hun gehele vakantiereis naar Noord Cyprus. NoordCyprus.com biedt directe toegang tot het selecteren van hotels in Noord Cyprus via haar website en uitgebreide samenwerkingsverbanden in Noord Cyprus. De website van het bedrijf, www.NoordCyprus.com, verzorgt vliegtuigtickets , hotelreserveringen , villa en vakantiehuizenverhuur , en , autoverhuur. NoordCyprus.com heeft ook plannen om haar diensten uit te breiden met vakantieactiviteiten zoals duiken, paragliden, wandelen en busreizen in de nabije toekomst. Alle diensten van NoordCyprus.com zijn toegankelijk door en te boeken via het web op www.NoordCyprus.com.[prf_ContactAbout#8] [prf_ContactAbout#9].

We bieden ook inkomende diensten aan voor touroperators en agenten in het Verenigd Koninkrijk en Europa en zullen graag optreden als uw inkomend agentschap..

Hotels in Noord Cyprus